Jaarvergadering 2019

Jaarvergadering 2019

Vrijdag 8 maart jl. was er weer de jaarlijkse ledenvergadering bij Soccer Inside.

Ruim 40 leden waren aanwezig om het wel en wee van de club te volgen. Er waren in het begin problemen met de beamer en laptop, maar gelukkig was Mark Maathuis al voor 20.00 uur aanwezig. Hij is snel naar huis gefietst om spullen op te halen zodat we met de presentatie konden beginnen.
Susan opende de vergadering en haalde het nieuws van de dag aan. Namelijk dat veel bedrijven geen of te weinig vrouwen in het bestuur hebben, maar dat is bij ons geen probleem.
Bij de mededelingen werd er nog stilgestaan bij het overlijden van Gerard van der Wal en Martin Lenferink vorig jaar. En Eddy Bosch had van de Regio Twente een goede beoordeling van onze mountainbikeroute gekregen, dus een opsteker voor de vrijwilligers van het onderhoud.
De secretaris en de penningmeester waren tevreden over hun afdelingen en de organisatoren voor de activiteiten zijn ook weer paraat.
John Egberts is van club veranderd en hij heeft samen met Karl van der Wal jarenlang de Boterkoektocht op de kaart gezet, waarvoor onze dank. Ruud Semmekrot heeft zijn plaats ingenomen.
Dit jaar hadden we twee leden die 25 jaar lid zijn van de club, namelijk Piet en Joseph. Piet was niet aanwezig, maar Joseph werd in de bloemetjes gezet en gefeliciteerd met dit jubileum.
Nadat de agendapunten waren afgehandeld, werd er een spannende pubquiz gespeeld. In groepen van zes personen moesten allerlei vragen beantwoord worden, ook op clubgebied. Bijvoorbeeld de gemiddelde leeftijd en wie het oudste clublid is. De winnaars werden beloond met een attentie van De Zuivelhoeve en daarna was het tijd voor de derde helft.

Op zondag 10 maart was er de opening van het racefietsseizoen, maar deze viel letterlijk in het water. Er waren nog wel een paar diehards op de MTB, maar de meesten hielden het liever droog. Helaas moesten we vanwege een inbraak bij Soccer Inside naar Fox uitwijken, maar de soep en broodjes waren hier ook smakelijk. En hopelijk de volgende zondagen beter weer.