Lid worden

De Wielertoerclub Tubbergen is opgericht in 1981 en heeft zich ontwikkeld tot een bloeiende vereniging met ongeveer 100 leden. Het doel van de WTC Tubbergen is het promoten en beleven van het toerfietsen en mountainbiken op een sportieve manier.


Contributie (mountainbike & racefiets)
Contributie bedraagt €60,- per jaar.
Het verenigingsjaar start en eindigt elk jaar op 1 maart.

Het lidmaatschap heeft o.a. de volgende voordelen:

  1. U kunt tegen gereduceerd tarief deelnemen aan alle toertochten welke jaarlijks worden georganiseerd. (binnen Nederland)
  2. U  ontvangt jaarlijks de TEP (Toerfiets-Evenementen Programma)
  3. De leden van de NTFU hebben een uniek verzekeringspakket. In de standaard verzekering is o.a. de vergoeding van materiële schade aan de fiets en persoonlijke eigendommen t.g.v. een ongeval geregeld. (schade aan fiets €1000,- persoonlijke eigendommen €115,- eigen risico is €50,-)

Proeffietsen
Ga gewoon een keer (vrijblijvend) mee om te kijken hoe het is om in een groep te fietsen. Het is leuker en gezelliger dan je verwacht. We laten nooit iemand achter. 

Verschillende groepen, verschillende snelheden
Voor het in clubverband fietsen bestaan er drie groepen die elk hun eigen tempo aanhouden. Op deze manier is er voor iedereen wel een groep die fietst in het tempo dat bij u past. Vertrektijden en snelheden lees meer

Activiteiten
De WTC Tubbergen organiseert jaarlijks mountainbike tochten waaronder de Grenslandmarathon en diverse activiteiten zoals clubweekenden. Hierbij kan een beroep op u worden gedaan, om als vrijwilliger minimaal 1 keer per jaar te helpen bij het organiseren van activiteiten.

Automatisch lid van NTFU
De WTCT is lid van de NTFU. (Nederlandse Toer Fiets Unie) Als u lid wordt van de WTCT wordt u tevens lid van de NTFU. Lees meer

Belangrijke regels
1. De WTC Tubbergen verstrekt aan het clublid een basis tenue, volgens onderstaande samenstelling: 
A. Shirt korte mouw Zomer
B. Shirt lange mouw All Weather
C. Windstopper (mouwloos)
D. Korte broek Zomer (met zeem)
E. All Lange broek Weather (met zeem)
F. Fietshandschoen Zomer
G. Fietssok Zomer

Optioneel te bestellen:
H. Arm- en beenstukken (warmers)
I. Fietsbroek 3/4 (met zeem)
J. Nek warmer
K. Ondershirt (mouwloos)
L. Ondershirt korte mouw
M. Fiets Speedpak

2. Het clublid is voor pakket A t/m E aan de WTC Tubbergen een éénmalige vergoeding verschuldigd van € 150,-.Voor losse tenuedelen betaald hij/zij de clubprijs.

3. Het clublid is verplicht tijdens door de WTC Tubbergen georganiseerde trainingsritten, toertochten en clubevenementen het clubtenue en een goed gekeurde fietshelm te dragen.

4. Het clublid is na opzegging (voor maart lopende fietsseizoen) van het lidmaatschap verplicht het tenue binnen een termijn van 4 weken in te leveren bij de WTC Tubbergen een en heeft daarbij geen recht op vergoeding.

5. Hij/zij machtigt de penningmeester van de WTC Tubbergen om de door hem/haar verschuldigde contributie, de verschuldigde kosten voor de kleding en eventuele kosten voor clubactiviteiten (dit zal vooraf worden aangegeven) automatisch te laten afschrijven van genoemde bankrekening van ondergetekende naar bankrekening 15.14.18.551 van de WTC Tubbergen.

6.Opgeven kan via het secretariaat van WTC Tubbergen lees meer 

Presets Color
Download